SPIN-бібліотека для відображення інформації з мультипроцесорної системи - Логінов, М. О. (My University, 2024)
Бакалаврська кваліфікаційна робота присвячена розробці SPIN-бібліотеки для відображення інформації з мультипроцессорної системи побудованої на основі мікроконтролера Parallax Propeller P8X32A. Метою роботи є розробка SPIN-бібліотеки, об’єктом дослідження мікроконтролер Parallax Propeller P8X32A, а предметом дослідження підсистема відображення інформації. В основній частині роботи досліджено принцип функціонування обчислювальних ядер і процедура перемикання між ними. Поведено аналіз архітектури мікроконтролера Parallax Propeller і мов програмування. Зроблено висновок про доцільність застосування SPIN-бібліотеки для відображення інформації з мультипроцесорної системи побудованої на основі мікроконтролера Propeller. Також, у роботі розроблена алгоритмічна і програмна структура SPIN-бібліотеки. програмної частини бібліотеки. Основними функціями розробленої бібліотеки є вивід графічної і текстової інформації на екран по інтерфейсу VGA. Кожному з примітивів бібліотеки можна задавати необхідний колір і колір фону. У розділі Охорона праці був проведений аналіз небезпечних і шкідливих виробничих факторів, розглянуті питання промислової безпеки, виробничої санітарії та пожежної безпеки в умовах виробництва. Отримані результати бакалаврської кваліфікаційної роботи орієнтовані на практичне використання розробленої бібліотеки для мікроконтролерів серії Propeller.
Keywords: SPIN-бібліотека; відображення інформації; мікроконтролер Parallax Propeller P8X32A; промислова безпека