Комунікації у бібліотеці закладу вищої освіти - Грищенко, Т. Б.; Нікітенко, О. М. (My University, 2020)
Відображено системи наукової, освітньої та соціальної комунікації, які використовують у роботі бібліотеки закладу вищої освіти.
Keywords: бібліотека; наукова комунікація; бібліотечна комунікація; інформаційні технології