Система позиціонування у просторі за допомогою інерційного датчика - Косенко, С. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка програмно-апаратного системи позиціонування в просторі за допомогою інерційного датчика на базі Arduino. Було проведено огляд існуючих програмно-апаратних модулів позиціонування, їхніх характеристик, переваг та недоліків. У ході виконання кваліфікаційної роботи було складено технічне завдання на розробку. За технічним завданням підібрано апаратну частину системи. Було запропонована структурна та функціональна модель модулю. Виконано вибір мікроконтролера, елементної бази та комутації. Проведено тестування пристрою.
Keywords: позиціонування у просторі; інерційний датчик; програмно-апаратний модуль позиціонування