Дослідження та використання хмарних технологій в процесі проєктування ІТ-інфраструктури організаційних систем - Захарченко, Д. О. (My University, 2023)
Мета роботи – дослідження та аналіз методів проєктування ІТ-інфраструктури організаційних систем та розробка власного методу проєктування ІТ-інфраструктури організаційних систем з використанням хмарних технологій. Дослідження, що проведені в роботі, базуються на використанні методів системного аналізу задач проєктування ІТ-інфраструктури організаційних систем, хмарних технологій обробки та зберігання даних та методів аналізу ефективності запропонованого підходу. На основі результатів виконаних досліджень був розроблений модифікований метод проєктування ІТ-інфраструктури організаційної системи з використанням хмарних технологій. Розроблений метод може використовуватися більшістю організацій з типовою лінійно-функціональною організаційною структурою.
Keywords: IT-інфраструктура; моделі проєктування; організаційні системи; хмарні технології; хмарні провайдери