Проєктуваня дизайну інтерфейсу інтернет-магазину "Nabaat" для країн Близького Сходу - Гаврилюк, М. С. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є проєктування двомовного інтерфейсу для інтернет-магазину «Nabaat» з урахуванням культурних, мовних та функціональних особливостей цільової аудиторії. Реалізація сучасного UX/UI-рішення дозволить покращити зручність навігації, підвищити довіру до бренду та ефективність онлайн-продажів. У ході роботи проаналізовано приклади існуючих сайтів у сфері e commerce, досліджено потреби цільової аудиторії, розроблено інформаційну архітектуру, створено high-fidelity вайрфрейми та дві мовні версії інтерфейсу (англійську та арабську). Також побудовано дизайн-систему на основі методології Atomic Design, створено інтерактивний прототип та проведено UX-тестування основної функції сайту – оформлення замовлення. На основі зібраного фідбеку впроваджено дизайн-покращення. Застосування сучасних підходів до дизайну та локалізації забезпечує зручний та інтуїтивний інтерфейс, що сприятиме підвищенню лояльності користувачів і конкурентоспроможності продукту.
Keywords: інтерфейс користувача; інтернет-магазин; інформаційна архітектура; арабська мова; адаптивний дизайн; двомовність