Концепція уніфікації методів та засобів побудови просторових багатозначних структур мовних систем - Четвериков, Г. Г. (ХНУРЭ, 2010)
Стаття присвячена аналізу проблеми створення мовних систем штучного інтелекту. Проведено аналіз алгебро-логічної структури природної мови, що дозволяє моделювати її елементи на фонетичному та морфологічному рівнях на підставі уніфікації логічного та апаратного підходів.
Keywords: алгебра скінченних предикатів; штучний інтелект; k-значна структура; природна мова