Дослідження та розробка трендових індикаторів технічного аналізу для інтернет-платформи з продажу комерційної нерухомості - Завтур, І. Ю. (My University, 2022)
Метою даної роботи є дослідження та розробка трендових індикаторів технічного аналізу для інтернет-платформи з продажу комерційної нерухомості. Методи дослідження - аналіз літератури, інтернет джерел, технічної документації та інструментарію розробки для реалізації трендових індикаторів та подальшого їх інтеграції до інтернет платформи. Проведено аналіз основних класів технічних індикаторів та аналіз найпопулярніших існуючих трендових індикаторів. На основі проведеного аналізу було обрано метод трендового індикатору, розглянуто його математичний опис та обрано технології на основи яких було розроблено програмну реалізацію та результуючу візуалізацію оброблених тестових даних. Результати роботи можуть бути інтегровані у майбутньому до інтернет платформ з продажу комерційної нерухомості або інших веб-додатків.
Keywords: експоненційне ковзне середне; індикатори осцилятори; комерційна нерухомість; ринок нерухомості; технічні індикатори; трендові індикатори