Аналіз структурних та функціональних особливостей комплексу завдань обліку відвідуваності занять у ВНЗ - Кожухаренко, С. О. (ХНУРЕ, 2022)
У даній статті проведено аналіз структурних та функціональних особливостей комплексу завдань обліку відвідуваності занять в ВУЗах. Наведено існуючі сучасні програмні засоби для обліку відвідуваності занять та розглянуто їх характеристики, що в подальшому буде враховано в розробленому програмному забезпеченні.
Keywords: ВУЗи; облік відвідуваності занять