Дослідження методів планування та контролю якості виконання робіт при створенні сайтів - Бочаров, Г. І. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – процес вибору методів планування та контролю якості виконання робіт при створенні. Предмет дослідження – методи планування та контролю якості виконання робіт під час розробки сайтів. Мета роботи – дослідження та аналіз методів планування та контролю якості для вибору оптимальних методів при розробці сайтів, а також апробація результатів дослідження. Дослідження, що проведені в роботі базуються на використанні інформації про переваги та недоліки методів планування та контролю якості та порівнянні цих методів завдяки особистим характеристикам, пов’язаних з розробкою сайтів, де завершальним етапом є вибір оптимальних методів для ефективної розробки сайтів. На основі виконаних досліджень була зроблена апробація та порівняльний аналіз методів планування та контролю якості. Новизна наукової роботи полягає у розробці методики вибору методів планування та контролю якості виконання робіт при створенні сайтів.
Keywords: контроль якості; методи планування; проєктний менеджер; розробка сайтів; управління проєктами