Процес вибору стандартів електронних навчальних курсів - Ткаченко, В. П.; Шелюг, В. В. (ХНУРЕ, 2022)
Мета роботи – проаналізувати найбільш популярні стандарти дистанційних курсів, упорядкувати суттєві відомості про них та на основі отриманих результатів спроектувати мультимедійний інтерактивний продукт, доцільний для використання у закладах освіти та на приватних курсах.
Keywords: стандарт; навчання