Функціональне перетворення імпульсних потоків в апаратних обчислювачах математичних функцій - Ларченко, Л. В.; Кулак, Е. М.; Ларченко, Б. Д. (ХНУРЭ, 2019)
При розробці систем, орієнтованих на наскрізні технології інтелектуальних сенсорів, інтернет речей, а також на удосконалення інтерфейсів взаємодії між людиною і комп'ютером, ставиться завдання узгодження сенсорів з цифровими системами збору і обробки інформації.
Keywords: функціональне перетворення; апроксимація; обчислення; імпульсний потік