Розробка онлайн гри на декілька гравців з голосовим чатом - Українцев, Є. О. (My University, 2025)
Об’єкт роботи – онлайн гра на декількох гравців з голосовим чатом. Мета роботи – розробка онлайн гри. Виконано розробку онлайн гри з голосовим чатом. Розроблено архітектуру програмної системи, інтерфейс користувача, серверну та клієнтську частини, проведено розгортаня програмної системи за допомогою ПЗ Docker в робочому середовищі.
Keywords: онлайн гра; гри з голосовим чатом; Docker