Компьютерна система вимірювання кольору - Хорошайло, Ю. Е.; Єфименко, С. А.; Семенов, С. Г. (ДРУКАРНЯ МАДРИД, 2016)
Компьютерна система вимірювання кольору.
Keywords: система компьютерна; вимірювання кольору