Методика корекції амбліопії у дітей за допомогою сенсорного дисплея - Черкасова, Є. О. (Дніпро, 2020)
В тезах доповіді пропонується методика полягає в тренуванні зорово-рухової координації, що враховує фізичні та психоемоційні можливості дитини. Процес тестування здійснюються за схемою «око-рука», тому тренування зору виконується за принципом «бачу-обвожу».
Keywords: амбліопія; сенсорний дисплей; графічні оптотипи