Роль баз даних у забезпеченні фінансової безпеки підприємства - Помогалова, Н. В.; Полозова, О. О. (ХНУРЕ, 2023)
На сучасному етапі розвитку економіки цифрові трансформації стають пріоритетним напрямом діяльності підприємств будь-якої галузі. У цьому процесі ключову роль відіграють ефективно сформовані та функціонуючі системи управління базами даних.
Keywords: фінансова безпека підприємства; система забезпечення фінансової безпеки підприємства; система управління базами даних