Аспекти попередньої обробки плантографічних зображень - Галушко, Д. Є. (Державний біологічний ун-т, 2025)
Попередня обробка пантографічних зображень потребує комплексного підходу, який повинен бути адаптований до притаманних відповідному методу отримання вхідних зображень завад та артефактів, а також повністю узгоджений з послідуючими стадіями сегментації необхідних ділянок стопи та визначення їх геометричних властивостей. Лише в цьому випадку можливо бути досягти високої достовірності автоматизованого аналізу пантографічних даних.
Keywords: обробка пантографічних зображень; стопа