Дослідження ефективності кешування даних в реляційних та NoSQL базах даних - Семко, Д. (My University, 2024)
Метою дослідження є визначення ефективності кешування даних серед реляційних та нереляційних систем керування базами даних та надання можливості конфігурувати дані для різних систем задля дослідження. Методи проведення дослідження – аналіз та моделювання предметної області, концептуальне моделювання, UML-моделювання, об’єктно-орієнтоване програмування, використання відповідних СКБД, побудова мікросервісів на основі Clean архітектури.
Keywords: кешування даних кешування даних; веб-система; REACT.JS; SQL; PLAN CACHE; BUFFER CACHE; INDEX CACHE