Застосування системного проектування в управлiннi пасажирськими перевезеннями - Селькова, С. В. (My University, 2020)
Результати атестаційної роботи - програмний засіб, функціями якого є здійснення квитково-касових операцій і, на підставі даних реєстрації пасажирів, проведення оперативного аналізу пасажиропотоків. Проведено аналіз та здійснено вибір технічних засобів і програмного середовища: персональний комп'ютер стандартної конфігурації, програмне забезпечення Sublime text 3, система з управління базами даних, MySQL. Область застосування - розроблене програмне забезпечення може бути вбудовано в вигляді компоненти системи управління пасажирськими перевезеннями залізничним транспортом, а також дозволяє реалізувати квитково-касові операції. Програмний засіб може використовуватись для підтримки прийняття рішень з управління пасажирськими перевезеннями на основі отриманих даних аналізу показників пасажиропотоку по певному маршруту.
Keywords: bizon аналіз даних; пасажиропотік; case-засоби; html; web-додаток; системне проектування