Дослідження методів визначення актуальності та релевантності запитань до комерційних пропозицій. - Годованець, Д. С. (My University, 2024)
Об'єктом глибокого аналізу та дослідження є методи визначення актуальності та релевантності запитань до комерційних пропозицій. Задачею дослідження є аналіз, розробка та провадження ефективних методів і технік для оцінки актуальності та релевантності запитань, що сприяє підвищенню якості та ефективності комерційних взаємодій.
Keywords: ефективність комерційних взаємодій; релевантність запитань; комерційна пропозиція