Explore the feasibility study of magnetic stereotaxic system - Дзяо Ханькунь; Аврунін, О. Г. (My University, 2023)
У цій статті детально представлено систему магнітного стереотаксису та встановлено базову модель магнітної стереотаксичної системи в тривимірному просторі за допомогою програмного забезпечення для комп’ютерного моделювання COMSOL, а також проведено теоретичний аналіз та експерименти з комп’ютерного моделювання безконтактного керування імплантатами. Після цього рейкова система, керована Arduino, була побудована в реальних експериментах, а результати експериментів комп’ютерного моделювання були перевірені. Також було продемонстровано, що зміна напруженості зовнішнього магнітного поля в магнітній стереотаксичній системі дозволяє безконтактно контролювати рух імплантату
Keywords: здоров'я людини; магнітне поле; програмне забезпечення COMSOL; постійні магніти; мікроконтролери Arduino