Організація професійної підготовки державних службовців: системний погляд - Кобзев, І. В.; Косенко, В. В.; Латинін, М. А.; Мельников, О. Ф. (Methuen Publishing House, 2021)
На системній основі розглядається організація професійної підготовки державних службовців. Визначається, що процес підготовки державних службовців слід розглядати як систему, що включає сукупність інституцій, програм та засобів, спрямованих на досягнення важливої мети – продукування фахівців, здатних ефективно виконувати державні та суспільні завдання в якісно нових умовах.
Keywords: системний підхід; системний аналіз; професійна підготовка; освітня система; самонавчання