Теоретико-методичне забезпечення фінансової діагностики суб’єктів малого підприємництва на принципах системного підходу» - Соколова, Л. В.; Верясова, Г. М.; Колісник, О. В.; Деренська, Я. М. («The scientific heritage», 2019)
Підґрунтям розвитку української економіки може стати інтенсифікація малого підприємництва. Проте, наведені у статті результати аналізу питомої ваги збиткових малих підприємств свідчать про значущість проблеми і необхідність впровадження системного підходу щодо фінансової діагностики суб’єктів малого підприємництва. У роботі запропонована послідовність етапів проведення ретроспективної фінансової діагностики та обґрунтовано її напрямки. The basis for the development of the Ukrainian economy may be the intensification of small business. However, the results of the analysis of the specific weight of unprofitable small enterprises in the article show the significance of the problem and the need to implement a systems approach to financial diagnostics of small businesses. In the paper a sequence of stages of retrospective financial diagnostics is proposed and its directions are justified.
Theoretical-methodical Provision of Financial Diagnostics of Small Business Entities on the Principles of the System Approach
Індексація журналу у науковометричних базах http://tsh-journal.com/ru/index/
Keywords: суб’єкт малого підприємництва; збитковість; фінансова діагностика; етапи реалізації; методичне забезпечення; small business entity; unprofitability; financial diagnostics; stages of implementation; methodical support