Технічний аудит інтернет-магазину, як засіб збільшення його продуктивності - Дяченко, Д. А. (My University, 2022)
Мета роботи – дослідити особливості використання типових заходів моніторингу стану сайту та механізмів стегоаналізу, як додаткових механізмів підтримки його функціональності. Розглядаються базові стадії виконання технічного аудиту веб-ресурсу. Рокривається сутність застосування методів стеганографії, як додаткових засобів підвищення продуктивності сайту. Пропонується схема обробки потоку надходячих даних у реальному часі. Удосконалюється підхід до виявлення стегоконтейнерів на основі візуальних методів
Keywords: технічний аудит; веб-сервер; стегоаналіз; АРТ; LSB; метод хі квадрат; PHP; сигнатурні методи