Дослідження методів верифікації власноручного підпису людини за зображенням - Шевченко, М. Р. (My University, 2024)
Об'єкт дослідження – методи розпізнавання рукописного підпису людини за зображенням. Мета роботи – дослідження та аналіз методів верифікації людини за її підписом. Розглянуті та проаналізовані методи розпізнавання людини за підписом. В практичній частині було розроблено та продемонстровано додаток для верифікації людини за її підписом на основі нейромережі.
Keywords: верифікація; машинне навчання; підпис людини