Дослідження та розробка системи автоматизації роботи страхових компаній на ринку медичних послуг - Мальцев, М. Є. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження є розробка системи автоматизації роботи страхових компаній на ринку медичних послуг. Метою дослідження є розробка компонентів системи автоматизації роботи страхових компаній для оптимізації процесів управління страховими полісами та покращення якості медичного страхування. Результатом дослідження буде інноваційна система, спрямована на покращення обслуговування клієнтів та зниження адміністративних витрат страхових компаній у медичній галузі.
Keywords: страхова медицина; клімінг; страхова компанія