Дослідження інструментів тестування веб додатків - Бондаренко, О. В. (My University, 2020)
В процесі виконання роботи було проведено аналіз стану проблеми тестування веб додатків, аналітичний огляд літератури за темою атестаційної роботи, а ще проведено аналіз стану проблеми процесу находження оптимальї платформи тестування. Також було зроблено порівняльний аналіз існуючих програм тестування. Методом ієрархій була виявлена найбільш актуальна програма, на базі якої буде будуватися бібліотека. За результатами було сформовано критерії, які повинні бути присутні у бібліотеці тест-кейсів та розроблено рекомендацій щодо програм-бібліотек для збереження тест-кейсів. Проведено економічне обґрунтування науково дослідної роботи та розраховано економічну ефективність даного дослідження
Keywords: веб додатки; тест-кейс; тест менеджмент; управління тестуванням; метод аналізу ієрархій