Конструкторсько-технологічна концепція оптимізації несучих конструкцій мікроблоків для виробів радіоелектронної апаратури - Анохіна, О. В.; Лалашкова, А. І. (ХНУРЭ, 2008)
Розглянуто конструкторсько-технологічна концепція оптимізації несучих конструкцій мікроблоків. Наведено формули для розрахунку механічної міцності елементів несучих конструкцій. Дано варіанти установки мікроплат у конструкції мікроблоків. Обґрунтований конструкторсько-технологічний варіант виготовлення мікроблока з комбінірованим штампованим корпусом.
Keywords: мікроблок; мікроплата