Maple: Розв’язання інженерних та наукових задач - Нікітенко, О. М. (ХНУРЕ, 2011)
Навчальний посібник присвячено математичному пакету Maple – найновішої системи символьної (аналітичної) математики. Розглянуто основні правила роботи в середовищі цього пакета, методи та засоби розв’язання задач з моделювання процесів вимірювання, графічним побудовам та математичній статистиці. Окремий розділ присвячено математичним моделям у наукових дослідженнях. Посібник побудовано на досвіді викладання автора. Наведено багато прикладів розв’язання задач. Посібник призначено для студентів, науково-технічних співробітників та викладачів вищих навчальних закладів.
Нікітенко О.М. Maple: Розв’язання інженерних та наукових задач: Навч. посібник. – Харків: ХНУРЕ, 2011. – 289 с.