Розвинок особистого бренду дизайнера у LINKEDIN - Шарун, Д. (ХНЕУ імені Семена Кузнеця, 2023)
Особистий бренд це спосіб трансляції своїх поглядів. Якщо необхідно зробити собі ім'я, недостатньо вигадувати цікаві дизайнерські рішення. Щоб здобути визнання, дуже важливо просувати себе та свій особистий бренд. Це персональний драйвер зростання, впізнаваності, спосіб впливу на продаж продукту та свою цільову аудиторію. На сьогоднішній день, без особистого бренду не обійтися навіть найталановитішому дизайнеру та художнику.
Keywords: LINKEDIN; бренд дизайнера