Системи органів адвокатського самоврядування в країнах Європейського Союзу: Італія, Німеччина, Франція - Вільчик, Т. Б. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2016)
Стаття присвячена дослідженню особливостей організації та діяльності систем органів адвокатського самоврядування у таких країнах ЄС, як Італія, Німеччина, Франція. Автором проаналізовані моделі організації самоврядування адвокатури в країнах ЄС. У статті виявлені і досліджені характерні риси організації даних систем, переваги та недоліки у їх діяльності. // The article is devoted to the study of the features of the organization and activity of systems of advocacy bodies in countries such as Italy, Germany, France. The author analyzes the organizations of the organization of advocacy in the EU. The article shows the characteristic features of the organization of systems of systems, advantages and disadvantages in their activities.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; системи органів адвокатського самоврядування; lawyer; lawyer activity; system of advocate authorities