Підприємництво у сфері лісокористування як один із шляхів інноваційного розвитку - Савчук, О. О. (Право, 2018)
У статті проаналізовано шляхи розвитку підприємництва у сфері лісокористування, здійснено аналіз чинного законодавства та доробки науковців у зазначеній сфері. Визначено специфічність правового режиму даного питання. // The article analyzes the ways of business development in the field of forest use, analyzes the current legislation and the achievements of scientists in this field. The specificity of the legal regime of this issue is determined.
Keywords: ліс; підприємництво; лісокористування; інновації; інноваційний розвиток; forest; entrepreneurship; forest use; innovations; innovative development