Т. 3 : Конференція "Інформаційні радіотехнології та технічний захист інформації" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2019)
Для науковців, викладачів, практичних працівників, студентів, а також широкого кола читачів, які цікавляться цією проблематикою. Видання підготовлено факультетом інформаційних радіотехнологій і технічного захисту інформації (ІРТЗІ) Харківського національного університету радіоелектроніки (ХНУРЕ)
Keywords: технічний захист інформації; інформаційні радіотехнології