Аналіз систем розпізнавання об’єктів в рамках концепції Warehouse 4.0 - Шевченко, К. (ХНУРЕ, 2022)
Представлено огляд концепції Warehouse 4.0 та Cyber-Physical System. Виділено чотири основні напрями роботи при створенні розумного складського приміщення. Проведено аналіз існуючих підходящих засобів ідентифікації об’єктів.
Keywords: Warehouse 4.0; засоби ідентифікації об’єктів