Модель мультиагентного керування розподілом завдань на обчислювальні ресурси - Ведмеденко, І. О. (My University, 2021)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в розробці нових інструментальних засобів, які забезпечують зниження трудовитрат при побудові мультиагентної системи в порівнянні з існуючими інструментами, а також моделей та алгоритмів роботи агентів, що дозволять поліпшити показники (якість обслуговування черги завдань, час та надійність їх виконання, балансування завантаження обчислювальних ресурсів) управління потоками обчислювальних завдань в різнорідних розподілених обчислювальних системах в порівнянні з відомими планувальниками.
Multi-Agent Management Model for Tasks Distribution Between Computing Resources
Keywords: мультиагентна система; розподілена обчислювальна система; віртуальна спільнота; імітаційна модель; дія; запит; обчислювальний ресурс