Теоретичні аспекти управління маркетинговою діяльністю підприємства - Верясова, Г. М. (ХТЕІ КНТЕУ, 2013)
Становлення і розвиток ринкових відносин в Україні обумовлюють необхідність удосконалення системи управління підприємствами, орієнтації системи менеджменту на ринкові умови господарювання, здатності швидко і гнучко реагувати на зміни в маркетинговому середовищі.
Keywords: маркетингова діяльність; управління маркетинговою діяльністю