Вимірювання в бібліотеці: системний підхід - Грищенко, Т. Б.; Нікітенко, О. М.; Грищенко, Т. Б.; Никитенко, А. Н. (My University, 2017)
В цій роботі розглянуто методи оцінювання ефективності та якості роботи бібліотеки. Визначено групи показників та критерії, за якими складається оцінка. Означено найважливіші показники для оцінювання ефективності та якості роботи бібліотеки. В этой работе рассмотрены методы оценки эффективности и качества работы библиотеки. Определены группы показателей и критерии, по которым составляется оценка. Обозначены самые важные показатели оценки эффективности и качества работы библиотеки. Effectiveness and quality methods of librarian activities were described in this work. Indicators’ groups and criteria which formed evaluation were defined. The most important indicators were underlined.
Измерения в библиотеке: системный подход
Library measurement: system approach
Keywords: effectiveness; measurement; estimation; indicator