Згорткова мережа для візуалізації 3D-моделі - Ващенко, А. С. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є розробка згорткової нейронної мережі для візуалізації 3D-моделей з 2D зображень. У ході виконання атестаційної роботи розроблена згорткова нейронна мережа для візуалізації 3D-моделей на основі 2D зображення. Описаний метод моделювання тривимірної фігури за допомогою знакової функції відстані. Нейронна мережа створена за допомогою інструментів CUDA, Python та TensorFlow. Система оснащена зручним користувацьким інтерфейсом та задовольняє усім функціональні вимогам.
Keywords: згорткова нейронна мережа; 3D моделювання; фоограмметрія; маршові куби; tensorflow; cuda; python