Особливості та склад стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства - Полозова, Т. В.; Сабіров, С. С. (ХНУРЕ, 2021)
Динамічність і невизначеність умов функціонування вітчизняної економіки вимагають від суб'єктів підвищення гнучкості і адаптації до зовнішнього і внутрішнього середовища. Тому дослідження питань економічної безпеки та нових підходів щодо розробки і впровадження в практику стратегії забезпечення безпеки дозволили б реалізувати відповідні дії з попередження, нейтралізації та протидії зовнішніх і внутрішніх, постійно виникаючих загроз та були б здатні забезпечити розвиток ефективної і захищеної у всіх аспектах діяльності підприємництва.
DOI: 10.30837/978-966-659-334-7
Keywords: економічна безпека підприємства; внутрішнє середовище; зовнішнє середовище; стратегія економічної безпеки підприємства