Аспекти графічного дизайну - Яценко, Л. О.; Овчаренко, Є. В. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У даній статті розглянуто ключові аспекти підготовки оригінал-макетів для офсетного друку, з акцентом на ефективність використання можливостей технології. Описано типові помилки дизайнерів-початківців, технічні вимоги до шрифтів, зображень, треппінгу та переддрукарської підготовки.
Keywords: офсетний друк; оригінал-макет