Використання теорії кольору в освіті дітей 12-17 років - Більчук, О.; Вовк, О. (ХНЕУ, 2024)
Теорія кольору – це наука про взаємозв'язок між кольором і людськими почуттями, думками та поведінкою. Колір може впливати на нашу увагу, емоції, пам'ять та навчання.
Keywords: теорія кольору; вплив кольору