Поняття інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства в контексті економічної безпеки - Полозова, Т. В. (Ужгородський національний університет, 2015)
Досліджено поняття інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства в контексті економічної безпеки. Проаналізовано теоретичні підходи до визначення понять "інноваційна безпека підприємства", "інвестиційна безпека підприємства". Запропоновано авторське визначення поняття "інноваційно-інвестиційна безпека підприємства" та структуризація інноваційно-інвестиційної безпеки підприємства через функціональні складові внутрішніх і зовнішніх загроз.
Keywords: інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства; інноваційна безпека; інвестиційна безпека; інноваційно-інвестиційна безпека підприємства; функціональні складові; внутрішні та зовнішні загрози