Дослідження методів автоматизованого аналізу резюме в рекрутингових системах - Таран, А. О. (My University, 2024)
Мета дослідження - оптимізація роботи спеціалістів з найму шляхом автоматизації фільтрації резюме. Методами розробки та проектування є аналіз проблемної області дослідження, вибір методу автоматизованого аналізу резюме шляхом вирішення задачі багатокритеріального вибору та проведення експерименту.
Keywords: аналіз резюме; оптимізація роботи спеціалістів; рекрутинг; автоматизація фільтрації резюме