Проблеми та помилки при впровадженні комплексу збалансованих показників Key Performance Indicator (KPI) - Ковальова, В.; Гетьманська, В. (Baltic International Academy, 2018)
У статті розглянуті і проаналізовані проблеми і помилки, які роблять керівники і які можуть виникнути при реалізації на підприємстві сбалансоірованних показників key performanceindicator (KPІ). Запропоновано напрями щодо їх усунення. // The article analyzes the problems and mistakes that managersmake and which can arise when implementing the balanced key performanceindicator (KPI) at the enterprise. Suggested directions for reducing them.
Keywords: management problems; balanced indicators; проблеми управління; збалансовані показники