Жорняк, А. С.Іванов, В. Г.2025-04-282025-04-282025Жорняк А. С. Інноваційний підхід до замовлення їжі в поїздах: мобільний застосунок як засіб підвищення комфорту пасажирів / А. С. Жорняк, В. Г. Іванов // Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті : матеріали 29-го Міжнар. молодіж. форуму, 16–19 квітня 2025 р. – Харків : ХНУРЕ, 2025. – Т. 6 – С. 419-420.https://openarchive.nure.ua/handle/document/30886Modern technologies are transforming railway transportation, enhancing passenger convenience. IntercІТy train passengers often face long queues and limІТed menu choices. This study proposes a mobile application for browsing menus, ordering food, and making payments from their seats. The solution aims to streamline service, reduce queues, and improve passenger satisfaction while minimizing physical contact and promoting eco-friendly practices. AddІТionally, ІТ will enhance operational efficiency for railway staff. ІТs successful adoption could elevate railway catering standards, boosting service qualІТy and efficiency.ukзамовлення їжізалізничний транспортпоїздІнноваційний підхід до замовлення їжі в поїздах: мобільний застосунок як засіб підвищення комфорту пасажирівThesis