Особливості архітектурних побудов просторових k-значних структур мовних систем штучного інтелекту - Бондаренко, М. Ф.; Четвериков, Г. Г. (ХНУРЭ, 2002)
Розвиток обчислювальної техніки є базою автоматизації розумової діяльності, і тому виникло нове поняття штучного інтелекту (ШІ). Проте, успіхи в галузі інтелектуалізації обчислювальної техніки незначні, особливо, якщо порівнювати досягнуте з очікуваними результатами та прогнозами.
Keywords: автоматизація розумової діяльності; інтелектуалізація обчислювальної техніки