Розробка веб-додатку SPA з використанням фреймворку React - Здор, О. В. (My University, 2023)
Об'єкт дослідження – Процеси створення SPA додатків з використанням новітніх JavaScript фреймворків та back-end платформ Предмет дослідження – JavaScript фреймворк React та Firebase, програмні засоби для створення веб додатку та налаштування його для подальшої взаємодії між користувачами. Мета кваліфікаційної роботи – створити односторінковий додаток (SPA) додаток використовуючі новий підхід розробки який базується на NoSQL базах даних. У додаток інтегрувати функціонал створення унікального аккаунту користувача, авторизацію користувача. створення чату між двома користувачами для обміну повідомленнями у реальному часі. Розробити функціонал, що забезпечить взаємодію з моделлю у додатку, впроваджуючи анімації та досягаючи готового вигляду продукту, який можна легко інтегрувати в інші додатки. Методи дослідження – Аналіз теоретичних аспектів, статистична обробка даних, вивчення документації, застосування практичних навичок для створення односторінкового додатку (SPA) та подальша інтеграція функціоналу в інтерфейс користувача, а також налаштування бази даних. У процесі роботи було висвітлено етапи створення односторінкового додатку (SPA) за допомогою сучасних веб-технологій, використання NoSQL баз даних, фреймворків та бібліотек. Це дозволило розробити функціонал додатку, який також може бути легко розширений у майбутньому.
Keywords: односторінковий додаток; фреймворк; Firebase; інтерфейс користувача