Дослідження методів і моделей побудови чат-ботів в освітніх CRM-системах - Дробишев, О. С. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процес побудови чат- ботів в освітніх CRM-системах. Предметом дослідження роботи є моделі та методи побудови чат-ботів в освітніх CRM-системах. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження та розробка ефективного метода побудови чат-ботів в освітніх CRM-системах, який матиме змогу орієнтуватись на освітній контекст та підвищити конверсію освітньої установи. Методи дослідження - системний аналіз, методи підвищення оцінки ефективності та конверсії, машинне навчання. В ході кваліфакаційної роботи було виконано: аналіз предметної області та постановка задачі дослідження, розробка гібридного контекстуального методу побудови чат-ботів в освітніх CRM-системах з використанням ENLP- моделі, опис методики використання гібридного контекстуального методу побудови чат-ботів в освітніх CRM-системах з використанням ENLP-моделі, апробація гібридного контекстуального методу побудови чат-ботів в освітніх CRM-системах з використанням ENLP-моделі. У результаті виконання кваліфікаційної роботи було розроблено гібридний контекстуальний метод побудови чат-ботів в освітніх CRM- системах з використанням освітньо орієнтованої ENLP-моделі
Keywords: гібридний контекстуальний метод; освітня CRM- система; ENLP-модель