Розроблення мобільного застосунку розпізнавання кулінарних страв для людей з вадами здоров’я - Подшивалова, О. Є. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є процес розроблення мобільного застосунку розпізнавання кулінарних страв. Метою роботи є розроблення за допомогою згорткових нейронних мереж мобільного застосунку розпізнавання кулінарних страв для людей з вадами здоров’я. Проаналізовано різні методи розпізнавання зображень у мобільних застосунках, що є наразі найбільш використовуваними. Обрано підхід до виконання поставленої задачі, досліджено предметні області, за допомогою інструментів бібліотеки глибокого навчання PyTorch побудовано R-CNN, а також проаналізовано результати її тренування. У результаті виконання роботи розроблено мобільний застосунок для розпізнавання кулінарних страв
Keywords: розпізнавання їжі; класифікація зображень; розпізнавання зображень