Використання технологій доповненої та віртуальної реальності (AR/VR) у створенні інтерактивних поліграфічних продуктів - Хованец, А.; Чеботарьова, І. (ХНЕУ, 2026)
Поліграфічна галузь, незважаючи на стрімку цифровізацію, зберігає провідну роль у поширенні і збереженні знань, культури, комерційної інформації та інше. Традиційні друковані видання залишаються ефективними носіями завдяки тактильності, портативності та естетичній привабливості. Проте статичність контенту поступово знижує їхню конкурентоспроможність у порівнянні з цифровими медіа.
Keywords: віртуальна реальність; поліграфія