Дослідження методів аналізу збитків при розробці інформаційної системи виробництва виробів із нержавіючої сталі - Шкредова, Є. Я. (My University, 2025)
У роботі розглянуто опис підприємства, бізнес-процес підприємства, що займається аналізом збитків, та недоліки цього процесу. Проаналізовано інформаційні системи, що використовують для аналізу збитків, методи аналізу, сформульовано задачу для комбінованого методу аналізу збитків та надано теоретичний опис. Здійснено практичну реалізацію поставленої задачі, спроєктовано підсистему аналізу збитків та експериментально перевірено запропоноване рішення аналізу збитків.
Keywords: аналіз збитків; причини збитків; збитки на виробництві; інформаційна система підприємства; когортний аналіз